Επανεκκινεί ο εκθεσιακός κλάδος 1 Σεπτεμβρίου
Δυναμικά συνεχίζεται η προετοιμασία της O.MIND CREATIVES για την «MDF EXPO» 2021 (ΜΕΑΤ & GRILL DAYS – DAIRY EXPO –FROZEN FOOD) τον Οκτώβριο στο Metropolitan Expo
Ύστερα από πολύμηνη αναστολή εργασιών λόγω των αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων για την αντιμετώπιση του SARS-CoV2 σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο εκθεσιακός κλάδος επανεκκινεί δυναμικά με τις μεγάλες εκθέσεις του εξωτερικού να λαμβάνουν χώρα κανονικά ήδη από το καλοκαίρι, ενώ και ο ελληνικός κλάδος ζεσταίνει ήδη «τις μηχανές» του για να ξεκινήσει από την 1η Σεπτεμβρίου τις μεγάλες εμπορικές εκθέσεις, όπως ανακοινώθηκε από την κεντρική Πολιτεία.
Η O.MIND CREATIVES, προετοιμάζει ήδη δυναμικό come back με ένα πολυεπίπεδο εκθεσιακό γεγονός που θα συσπειρώσει πολλαπλούς κλάδους της παραγωγικής οικονομίας, στις 2-3-4 Οκτωβρίου 2021, στο πιστοποιημένο κατά Covid-Shield εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.
Τις ημέρες αυτές, με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα προβλέπονται από την πολιτεία, πραγματοποιείται λοιπόν η 7η διοργάνωση των εκθέσεων MEAT & GRILL DAYS, DAIRY EXPO και FROZEN FOOD από την εταιρεία O.MIND CREATIVES με φυσική παρουσία στο Metropolitan Expo, και παράλληλα ψηφιακή έκδοση και προβολή μέσω διαδικτύου, για να μην υπάρξει κανένας επισκέπτης χαμένος
H πολυεπίπεδη αυτή έκθεση για τους τομείς του κρέατος και των γαλακτοκομικών, αποτελεί ένα εκθεσιακό γεγονός υψηλού επιπέδου, σε ένα εκθεσιακό κέντρο σύγχρονων προδιαγραφών, που προσελκύει το ενδιαφέρον Ελλήνων και ξένων επισκεπτών καλύπτοντας το σύνολο της ελληνικής αγοράς κρέατος και τυροκομίας, παρουσιάζοντας μαζί, ολόκληρη την αλυσίδα από την παραγωγή και τη μεταποίηση, μέχρι την παρουσίαση στον τελικό καταναλωτή και στον πελάτη της μαζικής εστίασης, καθώς και του σχετικού με αυτήν βιομηχανικού εξοπλισμού στην παραγωγική διαδικασία.
Ενώ παράλληλα, διοργανώνονται σεμινάρια και ημερίδες για επαγγελματίες λιανικής και εστίασης, κοπές και διαχείριση κρέατος, παραγωγή πρωτότυπων προϊόντων κρέατος, αξιολογήσεις τυροκομικών και αλλαντικών, διαγωνισμοί, εταιρικές παρουσιάσεις, καθώς και ημερίδες για την κτηνοτροφία, την τυροκομία, την ψυχόμενη αποθήκευση και τις μεταφορές.
Οι συνεχείς μεταβαλλόμενες συνθήκες, καθιστούν την επόμενη διοργάνωση απαραίτητο και αξιόπιστο εργαλείο για τον επιχειρηματία που θέλει να γνωρίσει σε βάθος την ελληνική αγορά κρέατος και γάλακτος και να ενημερωθεί για όλες τις νέες εξελίξεις στη βιομηχανία τροφίμων, το foodservice και την παραγωγή όπως θα έχουν διαμορφωθεί. Η αξία της συγκεκριμένης διοργάνωσης άλλωστε αποδεικνύεται και από τον απολογισμό της προηγούμενης του 2018, που φιλοξένησε 220 εκθέτες και 14.000 επισκέπτες, τόσο από την Ελλάδα, όσο και το εξωτερικό, κατέγραψε 500 B2B εμπορικές συναντήσεις, και είχε εκπεφρασμένη βούληση του 80% των συμμετεχόντων της να επισκεφθούν και την 7η κατά σειρά διοργάνωση.
Σας καλούμε να είστε πρωταγωνιστές στα εκθεσιακά δρώμενα του κλάδου αυτού και όλοι μαζί να ανακτήσουμε το χαμένο χρόνο, με αισιοδοξία και τόλμη.
Διοργάνωση OMIND CREATIVES