2011
Ενασχόληση με τον κλάδο της βιομηχανίας τροφίμων και συγκεκριμένα της μεταποίησης κρέατος και αλλαντικών, όπου ξεκινάει η έκδοση του νέου περιοδικού Meat Place και ακολουθεί η διοργάνωση της έκθεσης MEAT DAYS, ένα πρωτοποριακό γεγονός για τα ελληνικά δεδομένα του συγκεκριμένου κλάδου.
2013
Νέες ενότητες στην έκθεση MEAT DAYS: βιομηχανία γαλακτοκομίας & τυροκομίας (DAIRY EXPO) και κατεψυγμένων τροφίμων (FROZEN FOOD).
2015
Νέα εκδοτική δράση για τη μαζική εστίαση και τη νέα τάση στην ελληνική γαστρονομία, με το περιοδικό Grill magazine, το οποίο περίμενε καιρό η αγορά. Δημιουργήθηκε για να δώσει γνώσεις, ιδέες και ενημέρωση στους επαγγελματίες του χώρου.
Επιπλέον, εκδίδεται ένα μοναδικό στο είδος του περιοδικό για τη γαλακτοκομία & τυροκομία, το Dairy News, με πολύ στοχευμένη θεματολογία για τους επαγγελματίες Έλληνες τυροκόμους και όλη τη βιομηχανία γάλακτος που πρωτοπορεί στη χώρα μας.
2016
Η οικογένεια της O.MIND CREATIVES έχει μεγαλώσει αρκετά και μετακομίζει
έπειτα από 10 έτη, σε νέα γραφεία στη Λεωφόρο Ανδρέα Συγγρού,
σε σύγχρονο και μοντέρνο κτίριο για να στεγάσει τις νέες μεγαλύτερες ανάγκες της.
2017
Μια μοναδική έκδοση, προσφορά στην ελληνική αγορά Logistics, με τίτλο “DISCOVER GREEK LOGISTICS”, η οποία «ταξίδεψε» σε όλη την Ευρώπη για να προωθήσει την ελληνική επιχειρηματικότητα. Μία έκδοση που είναι εξολοκλήρου στην αγγλική και γερμανική γλώσσα, περιέχει μια πολυσέλιδη έρευνα για την ελληνική αγορά logistics που χρηματοδότησε η O.MIND CREATIVES και την αγκάλιασε η αγορά.
… συνεχίζουμε μαζί σας να αφήνουμε τα σημάδια μας στο χρόνο.
Μoιραστείτε το: